om oss

hvem er vi? En introduksjon

Vårt konsept baserer seg på høyt kvalifiserte medarbeidere som har ulik kompetanse. Dette gjør at vi sammen utgjør team som kan bistå i de aller fleste tilfeller.

Vår erfaring strekker seg fra enkle løsninger til svært komplekse systemer. Vi har også erfaring fra helpdesker, undervisning og opplæring av mennesker med utfordringer. Vårt hovedfokus er at vi skal “snakke et språk du forstår”.

Ditt behov

Hvilket behov du har vet bare du, vår erfaring er at alle har ønsker og behov og vi kartlegger hvordan vi kan hjelpe deg på best mulig måte.

Trygghet

For oss er det viktig at du føler deg trygg. Alt vi bistår deg med blir loggført og du har alltid din logg tilgjengelig.

Våre priser

Vi har tre prisnivåer, dette fordi vi vet det er forskjellig behov og ønsker. Det er alltid mulig å endre nivå under veis.

Oppstart

For å avdekke dine behov og ønsker har vi en standard protokoll vi benytter, resultatene denne kartleggingen gir oss danner grunnlaget for videre samarbeid. Klikk på ikonet å komme til gratis kartleggings dokument.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi fokuserer på at du skal få den bistanden du trenger, har du enkle behov som å sette opp e-post? Ønsker du å komme på Facebook? Har du behov for å sette opp en telefon? Er det Vipps betaling du har behov for? Instagram? Lære å surfe på nettet og finne artikler og løsninger? Benytte videomøter med familie og venner?
Med oss på laget vil du kunne få den hjelp og rettledning du har behov for. Ta kontakt med oss så kan vi hjelpe deg. 

Copyright © 2026 Hjemme support™. All rights reserved.

Utviklet av IntraSolution™